Om  Bokning Bilder Hitta Oss

BRA ATT VETA OM MASSAGE


Thaimassage är en behandling som utförs genom att man behandlar tryckpunkter på kroppen och sedan sträcker ut kroppen, vilket medför en hög terapeutisk effekt för den behandlade. Massören använder sig av olika tekniker för att utöva tryck på utvalda ställen. Till skillnad från t.ex. oljemassage används ingen eller en begränsad mängd olja under massagen. 

Aromaterapi är en terapiform som utnyttjar aromatiska och eteriska oljor extraherade ur träd, buskar och blommor, både på grund av deras doft men framför allt deras läkande egenskaper.  Behandlingen verkar främst genom att lindra stress och stressrelaterade problem och i avslappnande syfte. Vi använder oss bara av naturliga och väldoftande oljor av hög kvalitet, där du själv kan välja vilken olja du vill ha.

 Oljemassage är en mjukare terapiform som mjukar upp leder och spända muskler. Behandlingen syftar till avslappning och ett ökat välbefinnande, samtidigt som den är energigivande.  Vi använder naturliga och väldoftande oljor där du själv kan välja vilken olja du vill ha.


 Mitt namn är Pradab
och har jobbat med massage i flera år i  mitt hemland ( Thailand ).

 
 

Börjegatan 47 -  Epost: thaimassage@aromathai.se - Tel. 018-50 45 35